miércoles, 20 de enero de 2016

Entreno de Natación (40 Piscinas) - Nivel Intermedio


henadadomucho.blogspot.com
Entreno de 40 Piscinas
Series
Ejercicios
Piscinas
Calentamiento
(x1)
5 Piscinas de crol + 5 Piscinas de Espalda
10 Pisc.
Parte Principal
(x1)
4 Piscinas de crol + 2 Piscinas de pies de crol (agarrando la tabla con las manos)
6 Pisc.
(x1)
4 Piscinas de Espalda + 2 Piscinas de pies de Espalda (abrazar la tabla en el pecho)
6 Pisc.
(x3)
1 Piscina de Crol (½  Piscina nadando con un solo brazo y ½ con el otro, sin tabla) + 1 Piscina de Braza
6 Pisc.
(x3)
1 Piscina de crol contando en número de brazadas (en las siguientes, hay que intentar reducir el número de brazadas) + 1 Piscina de Braza
6 Pisc.
(x1)
2 Piscinas de Pies de Crol (con la tabla en posición vertical, ofreciendo resistencia al avance) + 2 Piscinas de pies de Braza
4 Pisc.
Vuelta a la Calma
(x1)
2 Piscinas del estilo que quieras, muy suaves
2 Pisc.
Tiempo aproximado del entrenamiento: Entre 25 min. y 30 min
Total: 40 Piscinas

4 comentarios:

  1. Hola Sergi,
    Em va pasar el blog la Glòria i el trobo molt xulo.
    Ja estic esperant consells per uns bons estiraments i el teu consell per cremar zona abdominal (panxeta parlant clar) amb tècniques acuàtiques.
    felicitats!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Bona nit Isak, me’n alegro molt de que t’agradi el blog i sempre s’agraeixen els comentaris, les preguntes i les aportacions personals. La veritat es que els dos temes que em proposes son molt interessants, a veure si trec lloc don sigui per a escriure un article específic per a cadascú. De totes formes et contesto hará de forma breu.
      En quant als estirament, s’hauria d’estirar al acabar l’entrenament, però amb molt de compte, no has d’agafar mai fred, perquè llavors et podries contracturar. Com a màxim has d’estirar durant 5 minuts dins de l’aigua. Hauríem d’estirar els següents músculs: Bessons, quàdriceps, Isquiotibials, adductors, glutis, pectoral, dorsal, tríceps, bíceps, deltoides i trapezis.
      En quant a lo de la panxeta, es mes difícil del que sembla, no només consisteix en nadar, has de portar una bona dieta per aconseguir aquest objectiu. Seria recomanable fer entrenament de mes de 30 minuts, perquè a partir d’aquest moment el tant per cent de greix que crema el cos es mes gran. També et puc dir que el ritme ha de ser més aviat lent. Quant nades ràpid estàs utilitzant com a substrat energètic els hidrats de carboni i quant nades lent estàs utilitzant el greix. Del 1 al 10, hauries de nadar entre el 2 y el 6 d’intensitat. Mes del 6 suposaria no estar cremat greix si no sucres.

      Eliminar
    2. genial Sergi... gràcies pels consell, no sabia el tema de cremar segons temps- intensitat...et segueixo per noves tècniques. salut!

      Eliminar
    3. De res crack !!! Per cert Isak, he creat un grup obert al facebook, es diu, he nadadomucho. I jo tinc una compta oberta amb el nom: He Nadaomucho, si et vols fer amic, ja saps. Ho dic perquè allà també anirem comentant temes. Ok?

      Una abraçada crack!!

      Eliminar